Rockoff Festival - Karlovacko Band Contest!

RockOff festival je pokrenulo Hrvatsko društvo skladatelja kako biste upoznali energiju domaćih autora i izvođača. Kvalitetna „rock“ i „off“ glazba preselila se iz garaža i podruma na medijske, digitalne i klupske pozornice. HDS je ponosan što njegov festival već treću godinu zaredom nosi naziv Karlovačko RockOff!

Rockoff Festival - Karlovacko Band Contest!

Prošle godine je Karlovačko RockOff festival zabilježio sjajne rezultate – pristiglo je 181 prijava bendova, 15 bendova je sviralo u finalu, održana su 4 iznimno dobro posjećena koncerta u Shock Show Industry D'Katran, festivalska kompilacija Karlovačko RockOff nominirana je za Porin. Karlovačko RockOff – Festival novog zvuka izvođačima otvara vrata nacionalnog radijskog etera, velikih koncertnih prostora i šire javnosti.

Karlovačko RockOff je zamišljen kao manifestacija kojom će hrvatski glazbenici ostvariti medijski, diskografski i koncertni proboj, a dobrodošli su svi žanrovski pritoci suvremenog zvuka: rock nihilisti, pop stilisti, kantautori, elektronika, nabrijani gitaristički bendovi, hip hop, etno ezoterija ili nešto treće... Naglasak je na pjesmama koje imaju ozbiljan potencijal radijskog i televizijskog emitiranja te na afirmaciji artistički zanimljive scene i glazbenih imena.

Rockoff Links